26 Ocak 2010 Salı

ŞU ALDATMA DEDİKLERİ

İlişkilerin en zor ve en sancılı durumu aldaltılmaktır.Hepimiz bu durumdan korkar ve en az bir kere yaşarız hayatın bu gerçeğini.

Kimse bundan mutlu olmaz asla savunulacak bir tarafı yok elbette.Sadece erkek ve kadın arasındaki farklara değinmek istiyorum.Biz erkekler bu konuda nasıl bir duruş sergiliyoruz? Kadınların yaptığı nasıl algılanıyor biz erkekler tarafından hiç düşündünüz mü?

Burada iki cinsiyeti karşılaştırmak mantıklı olacak sanırım.Sen yaparsan bende yaparım tavrı geçerliliğini ne kadar yitirir bilemem ama belki bir erkeğin anlatması bir fark uyandırır, bugüne kadar kör döğüşü içinde olan kadın ve erkeğe.

Hiç bir haklı taraf yoktur aslında ama içgüdü dediğimiz o zıkkım biz erkekleri bir türlü rahat bırakmaz.Ergenlikten başlayarak hayatımızın sonuna kadar,bir şeref madalyası takmış muamelesi yapılır biz erkeklere,yatılan kadın sayısı.Bir yarış oluşturulur ve bu yarışın içine sürüklenir genç adam.Bulduğu her deliğe girmek isteyen elma kurdu gibi dolaşır durur kadınların bacakları arasında ve hepsine sadece cinsel bir yaklaşım sergiler. hiçbir duygu hissetmez onun amacı sadece sekstir.

Gün gelir aşık olur!!! Yattığı bütün kadınlarla yaptıklarını kendisinden dinlemek için ağzının suları akan arkadaşlarına anlatırken, birden konu o kiza gelince 'ben onun için ciddi düşünüyorum'der. Sanki onunla yatmayacakmış gibi!!!

Böyle gösterir ona karşı olan duygususun içeriğini.Ona göre o kadın evinin herşeyi olacaktır, diğer kadınlara benzemez ve başka kadınlarla yatarken onu aldattığını düşünmez bile.Çünkü onun için ciddi düşünüyordur!!!(Ne saçma ama!)

Erkek sevdiğine yakalandığında yataktaki diğer kadın için 'aramızda bir şey yok' der. Gerçekten yoktur.. Seksten başka yani.O kadının, kalçası göğsü falandır ilgisini çeken, hiç ilerisi yoktur.Bir zevk anıdır paylaştığı hepsi o.

Hiçbir erkek kadınının canını acıttığını düşünmez başka bir kadınla yatarken.Hatta bir çok erkek o anlardan karısına daha aşık olarak ayrılır.Sadece alt beynindeki ilkel adamdır ona bunu yaptıran. Kadınla erkeğin en önemli farkı burada doğar bence:

Kadın plan yapar.Bir kurgusu, bir nedeni vardır erkeğini aldatırken.Öyle hayvani dürtülerle yapmaz bunu.Ya intikam duygularıyla çıkmıştır yola ki böyle olunca çoğunlukla gözyaşlarıyla yarım bırakır ve kaçar oradan(Tabii sonuna kadar yapıp kılı kıpırdamayanlar da var) ya da aşık olmuştur.Sonucunu bilir.Yani kafasını bacaklarından önce açmıştır bu duruma. Bir anlık heves değildir yaptığı.

Şöyle bir bakın yatakta yakalanma öykülerine; çoğu adam önce karısına ya da sevgilisine saldırırken, yakalayan kadın, yataktaki diğer kadına saldırır.Çünkü bilir onun kurgu ile oraya yattığını ve eğer kendi izin vermemişse o adamın ömrü boyunca bu isteğine ulaşamayacağını.

Buradan aldatmayı erkekler adına savunduğum fikri çıkmasın ben sadece bugüne kadar gözlemlerimi yaşadığım tecrübelerimi ve erkeklerden çok kadın arkadaşımın olmasından dolayı, onlardan dinlediklerimi paylaşıyorum sizinle.

Ben şu güne kadar,dışarıda bir adamla sevişip,sonra da hiç birşey olmamış gibi evine dönen kadın çok az gördüm.Kadın kafasına gitmeyi koyduysa ancak bunu yapar.Yapıyorsa da zaten çoktan gitmiştir o ilişkiden...

2 yorum:

  1. Ehh bu kadar olur üstüne pek bişiy söylemek istemiyorum tespitleriniz çok doğru

    YanıtlaSil
  2. Kadın olarak bir erkeğin ağzından bunları duymak çok hoş...Ellerinize sağlık.Harikasınız
    SEMA

    YanıtlaSil